Gulfood 2023’e Katıldık

Yiyecek ve içecek endüstrisine inovasyon sağlayan “Uluslararası Gıda Fuarı Gulfood”, 20-24 Şubat tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirildi. Şenpiliç, dünya gıda devlerini ağırlayan Gulfood 2023’e katılarak, dünyanın dört bir yanından toplam 100 bine yakın sektör profesyonelleri ile bir araya geldi.

125 ülkeden 5.000’den fazla markayı bir araya getiren küresel yiyecek ve içecek endüstrisinin en büyük etkinliği olan Gulfood, her geçen gün hızla büyüyen sektörün önünü açmak için dünya çapındaki yiyecek ve içecek topluluklarını bir araya getiriyor. 28.si gerçekleştirilen ve yiyecek, içecek endüstrisine hizmet eden tüm küresel konuların ve trendlerin ziyaretçilerle paylaşıldığı fuara, Şenpiliç bu yıl ilk kez katılım gerçekleştirdi.

Türkiye’nin en büyük entegre piliç eti üreticisi olarak dört gün boyunca fuarda IQF ve sabit gramajlı tabaklı ürünler gibi pek çok yeni ürünün tanıtımını gerçekleştiren Şenpiliç, dünyanın dört bir yanından binlerce katılımcı firma ve 100 bine yakın sektör profesyonellerinden oluşan ziyaretçiler ile bir araya gelme fırsatı buldu.

Comments are closed.

Navigate