Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni’nde Şenpiliç’e Ödül

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret Borsası ile Akyazı Ticaret Borsası tarafından düzenlenen “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni’’ SATSO Hizmet Kampüsü bahçesinde gerçekleştirildi. Şenpiliç, “2019/2020 yılında Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Almasından Dolayı” ödül almaya layık görüldü.

Ödüllerin sahiplerini bulduğu özel programda; İhracat, Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi, İSO İlk 500 büyük ve İSO ikinci 500 büyük firma sıralamasına giren Sakarya ili firmaları, toplam 7 kategoride 40 ödülün sahibi oldu.

Sakarya’da Her Firma Bir Yıldız

Törenin açılış konuşmasını yapan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, iş dünyasının tüm sorunlara ve krizlere rağmen, ne olursa olsun çalışmaya devam ettiğini belirterek, ‘’Girişimcilere ve üretimcilere teşekkür ediyorum. Hedefleri olan bu kentin yol haritasını belirlemek bizim manevi sorumluluğumuz. 104 yıllık tarihimizle gücümüzü üyelerimizden alıyoruz. Sakarya’da her firma bir yıldız’’ dedi.

“İş Dünyamız Bizleri Gururlandırıyor”

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zafer Şinasi Bayraktar ise Sakarya Oda ve Borsaları olarak Covid-19 sürecinde üyelerinin sıkıntılarını dinleyip, sorunları ve taleplerini gerekli bakanlıklara zamanında ulaştırdıklarını belirterek, ‘’Bu süreçte de iş dünyamız üretmeye, ihracat yapmaya, istihdamını korumaya özen gösterdi, ciddi mücadele verdi. Akyazı’mız ile birlikte şehrimizin tüm ilçeleri sanayide, ticarette, turizmde sürekli gelişmeyi sürdürüyorlar. Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışma hayatındaki gayretleri ve çabaları ile ülkemizin ilk 500 ve ikinci 500 listesinde yer bulan sanayi kuruluşlarımıza, ödedikleri gelir vergisi ve kurumlar vergisiyle, ülkemize kazandırdıkları dövizle, bizleri gururlandıran üyelerimize, çalışma hayatında çok değerli yeri olan kadınlarımıza istihdam yaratan üyelerimize, şehrimize katmış olduğu değerlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.

7 Kategoride Toplam 40 Ödül

Konuşmaların ardından toplam 40 ödül sahiplerini buldu. Şenpiliç, ‘’2020 Yılı İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar’’ kategorisinde ödül almaya layık görüldü.

Comments are closed.

Navigate