Şenpiliç 2022 Yılı Bayi Toplantısı Düzenlendi

Şenpiliç’in 2022 yılı bayi toplantısı 14-16 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi. Türkiye çapında tüm bayilerin katıldığı toplantının bu seneki konsepti “Pentatlon” oldu. Beş branştan oluşan olimpik bir spor olan pentatlon; dayanıklılık, disiplin ve organize bir çalışma programı gerektirmesiyle, sağlıklı ve güvenilir gıda üretiminde Şenpiliç’in sorumluluk bilincinin paylaşılmasında ve sürdürülebilir başarısında tüm iş ortaklarının emeğini anlatıyor.

Açılış konuşmasını Şenpiliç Genel Müdürü Aydın Başyurt’un yaptığı ve iki gün süren toplantıda 2022 yılı ile beraber pazar trendleri ve günümüz ekonomik koşulları değerlendirildi. Dünyanın içinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeniyle durumun bütünüyle ümitsiz olmadığını belirten Başyurt konuşmasında, “Fırtına bastırdığında denizdeki her kayık batmaz. Fırtınanın geldiğini gören, nereye doğru hareket edeceğini tahmin edebilen, bulunduğu denizi ve kıyıları tanıyan, teknesini ve kendisini buna hazırlayan kaptan fırtınadan çıkar, hava durulduğunda da yoluna devam eder” dedi.

Şenpiliç Genel Müdürü Aydın Başyurt’un ardından Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faik Üçer bayilere geçmiş dönem performans değerlendirmesi eşliğinde pazardaki değişim, strateji, planlama, operasyon yönetimi, finansal yönetim ve bu kapsamda büyüme hedefleri ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Ardından gazeteci, ekonomist ve televizyon programcısı Cem Seymen de katılımcılar için hazırladığı pandemi sonrası Türkiye’de ve küresel boyutta enflasyon, finans yönetimi, rekabet koşulları, satış ve ticaret trendleri üzerine interaktif bir sunumla toplantıya katıldı.

Şenpiliç Kalite ve Güvence Müdürü Savaş Ceylanlı’nın müşteri memnuniyeti üzerine gerçekleştirdiği sunumun ardından bayilerle soru-cevap eşliğinde genel bir değerlendirme yapıldı. 2021 yılında başarılı olan bayilere plaketlerinin takdim edilmesinin ardından Şenpiliç Yönetim Kurulu Başkanı İpek Üstündağ’ın kapanış konuşmasıyla toplantının ilk günü sona erdi.

2022 yılı bayi toplantısının ikinci gününde bayiler için düzenlenen futbol ve tavla turnuvaları son derece heyecanlı ve keyifli geçti. Kazananlar için bir de ödül töreni düzenlendi. Tavla turnuvasının kazananlarına kablosuz kulaklık hediye edilirken, futbol turnuvasının kazanları da destekledikleri futbol kulübünün orijinal formasına sahip oldular.

Ülkemize, toplumumuza ve sektörümüze daha fazla katkı sağlamak amacıyla stratejik olarak büyüyen ve akıllı entegrasyonla gelişmeye tüm hızıyla devam eden Şenpiliç’in, 40 yılı aşkın artan başarısının temelinde beş önemli değer var: İş birliği ve paylaşım, güven, sorumluluk, mükemmellik ve çeviklik.

Şenpiliç Genel Müdürü Aydın Başyurt: “Fırtına bastırdığında denizdeki her kayık batmaz. Fırtınanın geldiğini gören, nereye doğru hareket edeceğini tahmin edebilen, bulunduğu denizi ve kıyıları tanıyan, teknesini ve kendisini buna hazırlayan kaptan fırtınadan çıkar, hava durulduğunda da yoluna devam eder.”

2021 Yılı Bayi Ödülleri

Şenpiliç Stratejileri Doğrultusunda En Yüksek Puanla Takdir Belgesi Alan Bayilerimiz

1.Hit Mağazacılık
2.Kadirli Pazarlama
3.Tavyum Gıda

Yurt İçi Başarı Plaketleri

Pazar Payını Artıran Bayilerimiz

1.Üstünler Gıda
2.Asya Piliç
3.Yağar Gıda

Piliç Eti Ürünlerde En Fazla Büyüme Gösteren Bayilerimiz

1.Kral Tavukçuluk
2.Öz Atlı Gıda
3.Kılıçarslan Gıda

İleri İşlem Ürünlerde En Fazla Büyüme Gösteren Bayilerimiz

1.Faruk Gıda
2.Kapadokya
3.Üstünler Gıda

Yurt Dışı Başarı Plaketleri

En Yüksek Tonaj Yapan İhracat Bayimiz

Muhammed Younis Bakr

En Hızlı Büyüyen İhracat Bayimiz

Demesne Trade

En Hızlı Gelişim Gösteren İhracat Bayimiz

MN Group

Eğitime Katkı Verenler

• Muhammed Yunus Bakr
• Mehmet Karadayı
• Tahsin Kabaali
• Yusuf Manzak

Comments are closed.

Navigate