Tüm Türkiye’de 100. Yıl Coşkusunu Yaşadık

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları kapsamında, 100. yıl logolu t-shirtlerimizi Türkiye çapındaki tüm lokasyonlarımıza ulaştırdık. Üretim çiftliklerimiz de dahil olmak üzere tüm çalışanlarımız, bayilerimizin, şubelerimizin ve bölge müdürlüklerimizin tüm personeli ve çocukları 100. yıla özel hazırlanan t-shirtlerimizi ve şapkalarımızı giydiler. Yine tüm lokasyonlarımızı ay yıldızlı 100. yıl bayraklarımızla donattık. Türkiye çapında 100’ü aşkın bayimizde ve bölge müdürlüğümüzde tüm araç filomuzu da ay yıldızlı 100. yıl kutlama mesajları içeren afişlerimizle giydirdik.

İnsana verilen değerle atılan her adım Cumhuriyetin temeli üzerinde ilerler. Eşitliği, eğitimi, bilimi, sanatı, sanayiyi kısacası geleceğimizi yaratandır Cumhuriyet. Cumhuriyetle modern dünya insanı olduk; çağdaş, akılcı, bilgili ve özgür nesiller olma yolunda tüm engelleri cumhuriyet kaldırdı önümüzden.

Ve tabii ki kadınlarımız… Bir düşünün; Toplumda temel hizmetlerden yoksun kalmak, fırsatlara sahip olmada ve kaynaklara erişimde erkeklerle eşit olmayan koşullarda yaşamak, eğitim hakkından mahrum olmak, önünde engel olmadığı için şiddete maruz kalmak, siyasette ve çalışma yaşamında temsil edilememek, karar mekanizmalarına katılamamak, sosyal ve kamusal olanaklardan yararlanamamak, seçememek, seçilememek, hiç söz hakkınızın olmaması…

Ne ürkütücü değil mi? İşte bu yüzden Cumhuriyetin bütün devrimlerinde, kadını erkeğin yanına koyan, eşitleyen atılımlar için Atatürkümüze minnetarız. Çünkü Cumhuriyettir aydınlık yollarda yürümemizi, yaşamın her alanında yer alabilmemizi, kendimizi özgürce ifade edebilmemizi sağlayan. Ne mutlu bize ki Cumhuriyet Kadınlarıyız! Laik Türkiye Cumhuriyeti vazgeçilmezimizdir ve hep de öyle kalacak.

Fisun Aysu
Pazarlama Müdürü

Seçme ve seçilme hakkı” kavramını sadece oy kullanabilmek ya da siyaset alanında yer alabilmek olarak görmüyorum. Hayatım üzerinde tercih yapabilme hakkı olarak görüyorum. Cumhuriyet, kadınlarımız için kendi hayatları üzerinde karar verme özgürlüğüdür. Bence bu çok kıymetlidir.

Meryem Sökmen
İnsan Kaynakları Direktörü

100 yıllık emanetimiz olan Cumhuriyetimiz bir milletin kurtuluşu ama en çok da toplumda değerlerini ortaya koyabilecekleri imkânlara kavuşmasını sağlamasıyla, Türk kadınlarının kurtuluşu olmuştur. Ne mutlu bize ki, zamanın ötesinde bir lider olan Atatürk’ün tam olarak kuruluş ilkelerinde tanımladığı gibi ilim ve fen sahibi güçlü kadınlar tanıdık, tanıyoruz. Bir ülkenin kuruluşunda geleceği de temin eden, kadınların eşit haklara sahip olması gerektiği konusunda ısrarcı bu müthiş öngörüye bugün hepimiz minnettarız. Atamızın da söylediği gibi “Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir.

Bengü Küçük
İleri İşlem İşletme Müdürü

Dünyada insana değer veren en güzel yönetim şeklidir Cumhuriyet. Demokrasinin en iyi uygulandığı rejimdir. Demokrasi demek eşitlik, özgürlük, huzur demek. Ülkemizin huzur içerisinde yaşamasını istiyorsak Cumhuriyetimize sahip çıkmalı ve onu yaşatmalıyız. Büyük Önder Atatürk, Cumhuriyet’i koruma görevini gençlere verdi ve onlara “Cumhuriyeti bizler kurduk, onu yüceltecek olan sizlersiniz” dedi. Öyleyse özgür yarınlar için cumhuriyetin yılmaz bekçileri bugünün gençleridir.

Zeynep Açıl
Satış Operasyon Yöneticisi

Kadın toplumun temel taşıdır. Cumhuriyet kadınlarımıza özgürlük ve eşitlik tanımıştır. Kadının özgür, aydın ve güçlü olduğu yerde de gelişim ve umut olur. Bu da Cumhuriyetin kadınlarımıza ve dolayısıyla da toplumumuza en büyük kazanımıdır.

Nuray Başar
Pazarlama Yetkilisi

Genel Merkezimizle birlikte, Türkiye çapında tüm üretim merkezlerimizi, lokasyonlarımızı ve yönetim odalarını Atatürk portreleriyle aydınlattık.

Comments are closed.

Navigate